interieurfotografie

Je huis is pas echt klaar voor de verkoop als het zo goed mogelijk in beeld gebracht wordt. Ook hiervoor kun je, heel gemakkelijk, bij style and stitches terecht. Zodra je huis verkoopklaar is kan ik een professionele fotoshoot verzorgen. Hiermee breng ik je woning en de buitenruimtes opvallend in beeld.

Potentiële kopers starten hun zoektocht vaak op internet. De beslissing tot bezichtiging gebeurt binnen tien seconden op basis van de eerste indruk, de foto’s. Goede interieurfotografie valt of staat bij de juiste belichting en het juiste camerastandpunt; een reële weergave van de werkelijkheid. De pluspunten worden benadrukt en de stijl van de woning krijgt extra aandacht. Je wilt dat de kijker komt bezichtigen!

Digitale foto’s

Interieurfotografie is uitermate geschikt voor de presentatie op internet of in een brochure. Je ontvangt twintig digitale foto’s voor gebruik op de huizensites en de verkoopbrochure van je makelaar.

We hebben kijkers!

We gaan er natuurlijk vanuit dat je met je gerestylde woning en de juiste foto’s kijkers gaat trekken. Ook tijdens kijkmomenten kan ik je als verkoopassistent van dienst zijn.

0