verkoopassistent

Als verkoopassistent zorg ik voor een zorgeloze verkoop van je huis.

De voordelen op een rijtje:

1. Je woning wordt verkoopklaar gemaakt

X style and stitches gaat direct aan de slag voor snel resultaat. Hoe je je woning presenteert is van groot belang. Rust, ruimte, functionaliteit en sfeer zijn belangrijk. Trekt elke ruimte de juiste aandacht? Worden de sterke punten benadrukt en krijgen zelfs de minpunten een minder scherp randje? Verkoopstyling loont altijd.

2. Een professionele fotoshoot voor een pakkende presentatie

Je huis is pas echt klaar voor de verkoop als het zo goed mogelijk in beeld gebracht wordt. Ook hiervoor kun je, heel gemakkelijk, bij style x stitches terecht. Zodra je huis verkoopklaar is kan ik een professionele fotoshoot verzorgen. Hiermee breng ik je woning en de buitenruimtes opvallend in beeld.

3. Hulp in aanloop naar of tijdens bezichtigingen

Misschien heb je geen makelaar, doe je de bezichtigingen van je woning liever niet zelf of alleen of is je makelaar niet direct beschikbaar voor een open huis. Het kan zijn dat de voorbereiding je boven het hoofd groeit of je je er eigenlijk niet zoveel mee bezig wilt houden. Ook dan kun je me inschakelen. Geef aan waar je behoefte aan hebt. We kunnen een checklist opstellen, vooraf alle ruimtes nog even nalopen en ontvangen de kijkers voor hun rondleiding. Dit kan ook in samenwerking met je makelaar die zich dan kan blijven concentreren op zakelijke aspecten als taxeren, onderhandelen en juridische kwesties. Op deze manier heeft iedereen meer tijd en aandacht voor wat voor de snelle en goede verkoop van jouw woning belangrijk is.

0