verkoopstyling

 

De huizenmarkt is momenteel behoorlijk overspannen. Maar wil je je woning verkopen, dan zul je toch moeten zorgen dat de koper je woning komt bezichtigen. Natuurlijk wil je je woning daarna ook zo snel mogelijk en tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen. Deze 3 punten maken dat verkoopstyling altijd loont. Bovendien zul je zelf meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken.

De eerste indruk is ons zo bekend als we iemand voor het eerst ontmoeten. We varen er haast blind op. Diezelfde eerste indruk weegt zwaar mee bij iemand die op bijvoorbeeld Funda naar woningen gaat zoeken. In enkele seconden wordt bepaald of het beeld de moeite van een bezichtiging waard is. Deze kijker kijkt met andere ogen dan jij. Jijzelf bent immers zo gewend aan het bestaande dat je vrijwel alles goed genoeg acht.

Waarom verkoopstyling?

  • De verkoopstylist kijkt objectief naar een woning.
  • Korte doorlooptijden
  • Budget vriendelijk
  • Je woning onderscheidt zich van andere woningen
  • De marktwaarde van je woning stijgt
  • Meer kijkers betekent sneller een koper
  • Hoe groter de groep potentiële kopers, hoe beter de je onderhandelingspositie
  • De investering die je doet in verkoopstyling verdient zich terug doordat het beter werkt dan het verlagen van de vraagprijs.

Hoe ga ik te werk?

X style en stitches gaat direct aan de slag voor snel resultaat. Hoe je je woning presenteert is van groot belang. Rust, ruimte, functionaliteit en sfeer zijn belangrijk. Trekt elke ruimte de juiste aandacht? Worden de sterke punten benadrukt en krijgen zelfs de minpunten een minder scherp randje? Met deze gegevens ga ik, zonder advieslijsten, meteen aan het werk met zo weinig mogelijk middelen. Hierbij komt de hele woning aan bod.

Kosten

Hoe groot of klein je budget ook is, er is in overleg veel mogelijk. Een eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze eerste afspraak gaan we samen door je woning, stellen direct vast waar extra aandacht nodig is. In overleg bepalen we wat je eventueel zelf al kunt doen. Denk hierbij aan het bijhouden van de tuin, schilderen of sauzen waar nodig, opruimen en slordigheidjes wegwerken.

Na goedkeuring van de offerte plannen we een tweede afspraak voor het restylen van je woning. Er volgt geen lange lijst van taken. We gaan direct aan de slag zodat je woning binnen een paar dagen verkoopklaar is.

En dan?

De fysieke presentatie van je woning is klaar. Nu is de presentatie in beeld aan de beurt. Ook dit kunnen we voor je regelen. Liefst aansluitend op het afronden van de styling zodat je niet hoeft te wachten op een vervolgafspraak.  Style x stitches levert een professionele fotoshoot.

Verkoopstress?

Nergens voor nodig. Ik zal ervoor zorgen dat je niet midden in de nacht wakker schrikt omdat je bang bent iets te vergeten. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over je open dag. Geef zoveel mogelijk uit handen aan mij als verkoopassistent. Ook voor de interieurstyling van je nieuwe huis kun je me inzetten. Hoe fijn is het om niet steeds te hoeven switchen en alles bij dezelfde persoon neer te kunnen leggen? Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

0