in opdracht

In opdracht

Met en XL of XXL cross stitch werk krijgt je interieur zeker een upgrade. Een bijkomend voordeel: hoe groter het werk, hoe groter het effect op de akoestiek in je ruimte. Houd je van mijn werk maar heb je specifieke wensen met betrekking tot maat of kleurgebruik? Of heb je een wand waar je een XL cross stitch zou willen zien maar weet je niet precies hoe? Ik werk graag in opdracht om samen met jou je perfecte XL kruissteek te creƫren.

Het proces

We zoeken elkaar op en bespreken je wensen. Aan de hand daarvan maak ik een drietal voorstellen. Het door jou gekozen voorstel wordt dan het uitgangspunt voor de materialen die ik hierbij ga zoeken. Het pallet dat daardoor ontstaat leg ik je voor, zodat ook jij meegroeit in het proces.

XL cross stitch vorderingen

Natuurlijk stuur ik je regelmatig een update van de vorderingen van de XL cross stitch zodat je voorstellingsvermogen aan het werk blijft. Zo wordt de reis naar het eindpunt voor ons allebei iets om van te genieten.

Contact

Vul het contactformulier in, app of bel me. Ik neem binnen 4 werkdagen contact met je op. Kleine steekjes en kleine formaten in opdracht vind ik prachtig, maar op dit moment staan ze niet hoog op mijn lijst. Denk vooral groter en uniek. Vanaf 70 centimeter denken we samen XL. En weet dat handgemaakt met hart en ziel in alle rust gemaakt wordt voor het beste resultaat. Dan heb je wel echt iets persoonlijks en unieks. Bekijk mijn portfolio en mijn Instagram voor inspiratie!

Portfolio

0