interieurstyling

Je zit ongetwijfeld weleens op de bank te denken dat je interieur toch eigenlijk niet meer helemaal bij je past. Je kledingstijl of muzieksmaak pas je makkelijk aan. Maar als het je interieur betreft lijkt het direct zo’n grote verandering en zucht je al bij de gedachte.

Natuurlijk, een verhuizing is groot maar is verhuizen wel nodig? Is er niet een wat minder rigoureuze mogelijkheid die je maakt dat je weer opnieuw met plezier je huis of kantoor binnengaat? Verhuizen kan altijd nog. Denk er eens over na.

Voor elk budget

Je kunt ervoor kiezen je huis aan een metamorfose te onderwerpen. Klein of groot, geeft het aan. We kijken samen wat je wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn die daarbij passen. Binnen de hands on methode waarmee ik werk is het een uitdaging met zo weinig mogelijk middelen de grootst mogelijke verandering neer te zetten. Dat houdt in dat ik in je huis ga zoeken naar verborgen schatten, met je meubels ga schuiven en hier en daar wat accessoires weghaal of juist toevoeg. Het woord “ontspullen“ kan hierbij ook erg van toepassing zijn. We verzamelen graag. Ik help je door de bomen het bos weer te zien en dit bos opnieuw aan te planten waardoor sfeer en rust terugkomen in de ruimte. Daarna zit je weer ontspannen in je huis of op je werkplek.

Toch verhuizen?

Ga je toch verhuizen en zorgt deze grote verandering toch voor slapeloze nachten en onrust over de lange lijst to do’s? Ik help je orde op zaken te stellen, maak je huis verkoopklaar tot en met de Funda foto’s (verkoopstyling) en sta klaar voor de styling van je nieuwe huis. Ook hierbij staat centraal zoveel mogelijk resultaat te behalen binnen je budget.

0