style

Onder de noemer style vind je alle diensten die te maken hebben met verkoopstyling, interieurstyling en interieurfotografie. Om je goed te kunnen helpen stel ik je de volgende vraag : Ga je verhuizen of niet?

Ga je verhuizen dan is verkoopstyling een prima idee. Vaak vergeten we dat we in onze kasten en op zolder nog veel bruikbaars hebben liggen en kan alleen al het verplaatsen van meubels rust of ruimte geven. Hierdoor krijgt de potentiële koper het beste beeld van je huis. Maar misschien blijf je toch liever, al mag er wat veranderen. Dan is interieurstyling de oplossing.

Verkoopstyling of interieurstyling: de verschillen

  1. Verkoopstyling wordt toegepast in een huis dat te koop staat, interieurstyling wordt toegepast als de bewoners toe zijn aan iets nieuws in hun huis.
  2. Verkoopstyling heeft als doel een huis snel en goed te verkopen. De smaak van de bewoner, de verkoper, is daarbij niet van belang. Bij interieurstyling is dat wel het geval.
  3. Het resultaat van een verkoopstyling is maar tijdelijk. De woning wordt zal immers verkocht worden. Interieurstyling is een styling voor de lange termijn, waarmee de bewoners nog jaren vooruit kunnen.

Verhuizen

X style and stitches is gecertificeerd verkoopstylist en helpt je je woning sneller en tegen een hogere prijs te verkopen. Ja, zelfs in deze tijd van gekte op de huizenmarkt is het mogelijk! Ik zorg ervoor dat je binnen een aantal dagen een gerestylde verkoopklare woning hebt. De professionele fotoshoot voor de site van je makelaar of Funda kan direct daarna door style and stitches uitgevoerd worden. Wel zo makkelijk en vertrouwd om alles bij dezelfde persoon onder te kunnen brengen!

Blijf zitten waar je zit

X style and stitches zorgt dat je huis waar je eigenlijk nog lange tijd wilt blijven ook weer als je thuis gaat voelen. Ik schuif met meubels, zoek in je huis naar verborgen schatten en haal zoveel mogelijk uit je interieurstyling budget. Maar ook als je oude huis verkocht is en je niet goed weet wat je met je nieuwe huis wilt, kan ik je helpen met de styling of een advies waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

0